خرید زعفران دسته
نوعی از زعفران است که تمام خامه زعفران به صورت کامل نزدیک به 3 سانتی متر همراه کلاله های قرمز آن که به هم وصل میباشد.
به صورت کاملا سنتی خشک شده و با نخ های خیلی نازک به صورت دسته گل بسته میشود که اصطلاحا به آن زعفران دسته بسته یا دخترپیچ میگویند.
این نوع زعفران بیشتر در مناطق جنوب خراسان به دست می آید چرا که خاستگاه زعفران ایرانی جنوب خراسان (قاینات) میباشد و هنوز هم مردمان این سرزمین زعفران را همچون گذشتگان خود به صورت سنتی به شکل زعفران دسته میبندند.


بخش قرمز رنگ زعفران، کلاله، و سفید- زرد آن، کنج، است. که مجموع این دو در کنار هم تبدیل به یک رشته از دسته زعفران میشود. در واقع بخش قرمز و سفید دستهی زعفران باید بین 70 تا 75 درصد و بخش ریشه حدود 20 تا 30 درصد باشد. قدرت رنگ و کیفیت دستهی زعفران کمتر از سایر انواع آن است. در حدود 190 تا 210 USP است.