خرید زعفران سرگل
زعفران سرگل دو نوع است . در اصطلاح عامیانه پوشال پاک یا دسته پاکنام دارد.

زعفران پوشال پس از خشک شدن آماده جهت پاک و تبدیل شدن آن به سرگل میباشد که به این صورت است:
ابتدا یک دهم وزن در کیلو به زعفران پوشال رطوبت داده . با الک های درشت زعفران الک شود تا کلاف زعفران و قسمت خامه زعفران(سفیده) جدا بشود.
پس از جداسازی سفیده از زعفران طی عملیاتی گرد زعفران نیز گرفته و رطوبت اولیه ای که در زمان الک به جهت شکسته نشدن زعفران به آن می دهیم گرفته شده و زعفران کاملا خشک شده .که این نوع زعفران سرگل پوشال پاک مینامیم.

این نوع زعفران سرگل از جدا سازی زعفران دسته یا (دخترپیچ) از سفیده آن به دست می آید.فرآیند تولید آن تقریبا مشابه پوشال پاک میباشد با این تفاوت که پس از جدا کردن سفیده از زعفران آن را الک کرده و طی فرآیندی تبدیل به سرگل میشود .
تفاوت پوشال پاک و دسته پاک در این است که سرگل پوشال پاک درشت تر و دارای حجم بیشتری است ولی دسته پاک ریز تر با حجم کمتر و دارای عطر و رنگ بیشتری است.
زعفران سرگل بیشتر جهت مصرف داخلی در رستوران ها , همچنین مصارف خانگی ,تولید بستنی و غیره استفاده میشود.زعفران سرگل بیشترین میزان صادرات سالانه ایرانیان را دارد و از هر 100 کیلوگرم گل زعفران، یک کیلوگرم زعفران سرگل تولید می شود.